VABILO VSEM ČLANOM NA PREDNOVOLETNO ZABAVO

bozicek1
Spoštovani člani Gobarsko mikološkega društva Ljubljana,
sezona gob je letos za nami, končali smo z determinacijami, gobarjenji
in razstavami gob.
Kot vsako leto tudi letos vabim vse člane na prednovoletno zabavo, v
soboto 12.12.2015 s pričetkom ob 17. uri, v gostišče “Pri Micki” na
Litijski cesti v Ljubljani (mestni avtobus št. 13). Pridite, da se
skupaj družimo, se kaj pomenimo ob jedači, pijači in razveselimo ob
glasbi.
Zaželjeno je, da vsak prinese simbolično darilce in se z žrebanjem
obdarujemo!

Vljudno vabljeni!

Cena za večerjo je 12 € po osebi. Prijave so možne še do 30.11.2015,
po telefonu 041/299-180.
Predsednica GMDL: Metka Bertoncelj
Člani Gobarsko-mikološkega društva Ljubljana smo se odzvali vabilu na prednovoletno druženje v Gostišču ”Pri Micki” na Litijski cesti v Ljubljani. Prinesli smo darila, s katerimi smo se med zabavo obdarili. Osebje gostišča je združilo mize za naše člane, jih lepo pogrnilo in ‘opremilo ‘.
Zbirali smo se postopoma in se osveževali s pijačo. Ko smo se vsi zbrali, je predsednica društva imela kratek govor o uspešno opravljenih aktivnostih društva skozi leto in se nam zahvalila za naš trud. Kmalu smo slišali zvoke žive glasbe. Najbolj pogumni plesalci so se zavrteli na plesišču.
Strežno osebje gostišča nas je postreglo z obilno večerjo. Z apetitom smo jedli, se med jedjo pogovarjali in zbliževali z novejšimi člani. Vse dogajanje smo tudi fotografirali. Po večerji smo se odpravili na plesišče.V plesu ‘kače’ smo nekajkrat obšli mize in razveseljevali tiste, ki so sedeli. Kmalu za tem smo razdeljevali srečke za srečelov. Ko smo dobili svoje oštevilčeno darilo, smo ga radovedno odvijali in se veselili. Poslušali smo lepe pesmi. Najbolj izvrstni plesalci so poleg domačih plesov odlično plesali latino plese. Ob prijetnih zvokih žive glasbe je bilo vzdušje čudovito.

Postopoma smo zapuščali gostišče. Poslavljali smo se z objemi in stiskanjem rok, vsakemu posebej zaželeli prijetne praznike ter kmalu srečanje v naslednjem letu.

Lepe praznike želimo vsem članom Gobarsko mikološkega društva Ljubljana, kot tudi vsem članom ostalih gobarskih društev v Sloveniji ter srečno pa dobro bero v letu 2016!

Comments are closed.